Home » Binnenkort

‘Rising Star’ Druet in Concertgebouw

Amsterdam31 januari 2013 Geen reacties

Isabelle Druet geeft op woensdag 6 februari een concert in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. De jonge mezzosopraan maakt deel uit van Rising Stars, een kweekvijver voor talent van de European Concert Hall Organisation. Anders gezegd: de verwachtingen zijn hooggespannen.

Isabelle Druet (foto: Némo Perier Stefanovitch).

De belangrijkste concertzalen van Europa zijn verenigd in de European Concert Hall Organisation. Samen speuren zij naar ‘de grote musici van de toekomst’ en bieden hun concerten aan.

Op initiatief van de Cité de la musique uit Parijs krijgt de Franse mezzosopraan Isabelle Druet nu de kans om haar naam via zulke concerten definitief te vestigen. In eigen land staat ze al bekend als talent, nu ‘is ze klaar voor de rest van de wereld’, aldus het Concertgebouw.

Druet zingt een divers programma, met liederen en aria’s van onder andere Berlioz, Brahms, Sibelius, Rossini, Schubert, Castelnuovo-Tedesco en Korngold. Zo staat de bezoeker de aria ‘Assisa al piè d’un salice’ uit Rossini’s Otello te wachten.

De mezzo wordt begeleid door Anne le Bozec. Het concert begint om 20.15 uur. Zie voor meer informatie en het boeken van kaarten de website van het Concertgebouw.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.