Home » Binnenkort, Nieuws

Staatsopera Tatarstan herneemt operagala

7 april 2014

door

De Staatsopera van Tatarstan trekt net als vorig jaar door Nederland met het operagala ‘A Night at the Opera’. De beste solisten van het gezelschap brengen fragmenten uit opera’s van tal van componisten, onder wie Verdi, Bizet, Mozart, Puccini en Rossini.

A Night at the OperaDe tour van het operagezelschap uit Tatarstan, dat met grote regelmaat in Nederland te zien is, begon donderdag 3 april in Middelburg en loopt nog tot en met 16 april, wanneer de speelreeks wordt afgesloten in het Stadstheater van Zoetermeer. Daartussen zijn nog acht voorstellingen.

‘A Night at the Opera’ is een concert met de mooiste operamelodieën, uitgevoerd door solisten van het gezelschap en begeleid door het 56-koppige Staatsopera-orkest en maestro Renat Salavatov. Onder de solisten onder anderen Natalya Kraevsky, Olga Pudova en Agmed Agadi.

Het is de vierde keer dat de Staatsopera van Tatarstan een operagala brengt in Nederland. Op het programma van deze editie staan onder meer ‘La donna è mobile’ uit Rigoletto, ‘Der Hölle Rache’ uit Die Zauberflöte en ‘Mon coeur s’ouvre a ta voix’ uit Samson et Dalila.

Meer informatie en de volledige speellijst van ‘A Night at the Opera’ is te vinden op de website van Wereldtheater.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.