Home » Binnenkort

Opera per Tutti in Amsterdam en Utrecht

Amsterdam1 oktober 2009

door

Vanavond (1/10) staat er weer een Opera per Tutti op het programma in de Vondelkerk in Amsterdam. Zondag 4 oktober zingt hetzelfde groepje solisten in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Opera per Tutti geeft wekelijks in Amsterdam en maandelijks in Utrecht een concert met aria’s en andere operafragmenten. Die worden op luchtige en toegankelijke wijze gepresenteerd door artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali.

Deze week heeft Mazali sopraan Evelyne Overtoom, tenor Morschi Franz, tenor Eric Reddet (alleen Utrecht) en bariton Karel Ludvik bij elkaar gehaald. De pianobegeleiding komt van Yolanda van Tongeren.

Zij voeren zoals gebruikelijk fragmenten van Mozart en Verdi uit. Daarnaast staan er echter ook minder grote hits op het programma, zoals Faust van Gounod, L’Amico Fritz van Mascagni, Le Roi d’Ys van Lalo en Martha van Flotow.

Het concert in de Vondelkerk begint om 20.15 uur, de kassa is 19.30 uur open. Het concert op zondag begint om 14.00 uur. Zie voor meer informatie www.operapertutti.nl.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.