Binnenkort

Actie: Gratis naar concert Flórez en Yende!

Tenor Juan Diego Flórez en sopraan Pretty Yende vullen dinsdag 19 mei het Concertgebouw in Amsterdam met aria’s en duetten van onder anderen Donizetti, Bellini en Gounod. Place de l’Opera verloot 5 x 2 vrijkaarten voor het concert. Doe nu mee aan de actie!

Juan Diego Flórez (foto: Josef Gallauer / Decca) en Pretty Yende (foto: Kim Fox).
Juan Diego Flórez (foto: Josef Gallauer / Decca) en Pretty Yende (foto: Kim Fox).

Juan Diego Flórez is één van de bekendste belcantotenoren van dit moment. In gesprek met Place de l’Opera vertelde de Peruaanse ster bijzonder uit te kijken naar zijn optreden in het Concertgebouw. Het wordt zijn debuut in de Amsterdamse concertzaal.

Flórez wordt vergezeld door sopraan Pretty Yende, met wie hij eerder optrad bij de Metropolitan Opera in New York en de Verenigde Naties in Genève. Yende is in Nederland bekend als prijswinnares van het Internationaal Vocalisten Concours 2008 en maakt momenteel wereldwijd furore.

De tenor en sopraan worden bij hun optreden in het Concertgebouw begeleid door Het Gelders Orkest onder Christopher Franklin. Ze zingen aria’s en duetten uit het negentiende-eeuwse Italiaanse en Franse operarepertoire. Er klinken werken van Donizetti, Rossini, Bellini, Offenbach, Gounod en Massenet.

Place de l’Opera verloot 5 x 2 vrijkaarten onder zijn lezers.

Om mee te doen: stuur uiterlijk zondag 17 mei 2015 een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met uw naam en de vermelding ‘Actie Flórez & Yende’.

De winnaars krijgen op maandagochtend 18 mei bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Gilliam ontketent wervelstorm in Cellini

Volgend artikel

Herheim zet Marschallin in fantasiewereld

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.