AchtergrondBinnenkort

Actie: Gratis naar het Staetshuys-concert!

Acht Nederlandse operazangers, onder wie Eva-Maria Westbroek en Frank van Aken, geven op vrijdag 22 mei een benefietconcert voor het Staetshuys Fonds in het Concertgebouw in Amsterdam. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten.

De wereldwijd gevierde sopraan Eva-Maria Westbroek is één van de solisten tijdens het benefietconcert.
De wereldwijd gevierde sopraan Eva-Maria Westbroek is één van de solisten tijdens het benefietconcert.

De sopranen Eva-Maria Westbroek, Francis van Broekhuizen en Laetitia Gerards, de mezzosopranen Tania Kross en Karin Strobos, de tenoren Frank van Aken en Peter Gijsbertsen en de bariton Martijn Sanders treden op 22 mei aan om onder begeleiding van Het Gelders Orkest en dirigent Ed Spanjaard een grote greep uit het operarepertoire te doen.

De hele vierde akte uit Manon Lescaut van Puccini en een deel van de eerste akte van Die Walküre zijn te horen. Verder klinken fragmenten uit opera’s van Mozart, Rossini, Verdi, Massenet, Bizet, Gluck en Puccini.

Place de l’Opera verloot 5 x 2 vrijkaarten voor dit bijzondere concert. Stuur om mee te doen aan de actie uiterlijk woensdag 20 mei 2015 een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met uw naam en de vermelding ‘Actie Staetshuys’.

De winnaars krijgen op donderdagochtend 21 mei bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw. Lees ook de uitgebreide aankondiging die eerder op Place de l’Opera verscheen.

Vorig artikel

Operadagen op punt van beginnen

Volgend artikel

Munt brengt Orwelliaanse Ballo in maschera

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.