BinnenkortNieuws

Reisopera treedt op in Vondelpark

De Nederlandse Reisopera verzorgt op zondagmiddag 26 juli een miniconcert met aria’s en duetten uit bekende opera’s in het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. De toegang is gratis.

Nederlandse ReisoperaTijdens het optreden van de Reisopera zullen werken van onder anderen Verdi, Bizet en Puccini klinken. Het Openluchttheater in het Amsterdamse Vondelpark belooft dat het theater “voor een klein uurtje in een arena van bijzondere operaklanken” zal veranderen.

Het optreden van de Reisopera begint om 12.30 uur en is gratis toegankelijk. Het duo Braakman & Berendse verzorgt om 12.00 uur een voorprogramma met repertoire van Debussy en Messiaen.

Zie voor meer informatie de website van het Vondelpark Openluchttheater.

Vorig artikel

The King's Singers toveren met harmonieën

Volgend artikel

MUSA beklimt de Hohe Messe bij Robeco

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

3Reacties

 1. 25 juli 2015 at 12:16

  Het programma is veelzijdiger dan de aankondiging doet vermoeden:

  Naast het operarepertoire uitgevoerd door Caroline Cartens, Pascal Pittie en Evert-Jan de Groot wordt er in de tweede helft van het programma een selectie gemaakt uit het muziektheaterrepertoire met muziek van o.a Kurt Weill en Stephen Sondheim.

  Gable Roelofsen,Tobias in de Reisoperaproductie van Sweeney Todd, en ondergetekende, pianist Gilbert den Broeder, zijn in dit deel de uitvoerenden.
  Wij verheugen ons op het optreden en zien uit naar uw komst!

 2. Wiebke Göetjes
  25 juli 2015 at 17:41

  Is er een slecht weer alternatief?

 3. Maarten-Jan Dongelmans
  25 juli 2015 at 19:30

  Had er graag heen gegaan, maar zit nu in Spanje met opera in de auto.