Home » Binnenkort, Featured

Win vrijkaarten voor Quasthoff en Boesch!

Amsterdam10 februari 2016

door

De liedspecialisten Thomas Quasthoff en Florian Boesch geven op dinsdag 23 februari een bijzonder recital in het Concertgebouw rond de poëzie van Heinrich Heine. Quasthoff leest voor, Boesch zingt en pianist Justus Zeyen begeleidt. Doe mee aan de actie en maak kans op vrijkaarten!

Thomas Quasthoff. (© Bernd Brundert)

Thomas Quasthoff. (© Bernd Brundert)

Heinrich Heine inspireerde componisten als Schumann, Schubert en Liszt tot een paar van hun mooiste liederen. De beroemde bas-bariton Thomas Quasthoff had die liederen decennialang op zijn lessenaar staan. In het Concertgebouw zal hij ze echter niet zingen, maar voorlezen.

Quasthoff wordt in dit recital – onderdeel van het jaarthema ‘De Stem’ – vergezeld van bariton Florian Boesch en pianist Justus Zeyen. Boesch is eveneens een grootheid op het gebied van liedzang, met “een eeuwenomspannend oeuvre”, aldus het Concertgebouw.

De drie musici verzorgen een avond lang “verbale en muzikale verdieping”. Op het programma staan onder meer Der arme Peter en liederen uit Lieder und Gesänge en Myrthen van Schumann, verschillende liederen uit Schwanengesang van Schubert en drie Liszt-liederen, waaronder ‘Die Loreley’.

Lezers van Place de l’Opera maken kans op vrijkaarten voor dit bijzondere recital. Stuur voor woensdag 17 februari 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Heinrich Heine’.

Onder de inzenders worden 3 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen op woensdagmiddag 17 februari bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.