BinnenkortFeatured

Win vrijkaarten voor Renée Fleming!

De Amerikaanse sopraan Renée Fleming geeft op woensdag 30 maart na meer dan tien jaar weer een liedrecital in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Ze zingt liederen van onder anderen Schumann en Strauss. Doe mee aan de actie en win vrijkaarten!

Renée Fleming. (© Decca / Andrew Eccles)
Renée Fleming. (© Decca / Andrew Eccles)

Renée Fleming kan bogen op een mondiale carrière van bijna drie decennia lang. Overal ter wereld heeft haar stem mensen beroerd. Twee keer eerder gaf de Amerikaanse ster liedrecitals in de Grote Zaal, maar dat is alweer lang geleden. Nu is ze terug met een programma vol “romantische en emotionele liederen”, aldus het Concertgebouw.

Fleming en haar begeleider Hartmut Höll brengen de cyclus Frauenliebe- und leben van Robert Schumann, verschillende liederen van Rachmaninov en Dutilleux en een “dwarsdoorsnede van de liederen die Richard Strauss gedurende zijn lange carrière schreef”, aldus de aankondiging.

Place de l’Opera organiseert een actie rond het concert. Onder de deelnemers worden 1 x 2 vrijkaarten verloot.

Stuur om deel te nemen voor vrijdag 25 maart 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl, met daarin uw naam en de vermelding ‘Actie Fleming’.

De winnaar krijgt op vrijdagmiddag 25 maart bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw.

Vorig artikel

Opera in de media: week 12

Volgend artikel

Vrijdagconcert brengt oratorium Schumann

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.