Home » Binnenkort

Morsch en Ferschtman geven Frans recital

26 september 2016 Geen reacties

Bariton André Morsch en violiste Liza Ferschtman geven de komende tijd recitals met Frans repertoire in Heemstede, Rotterdam, Brummen en Amsterdam. Julius Drake begeleidt op de piano.

André Morsch. (© Marco Borggreve)

André Morsch. (© Marco Borggreve)

Morsch en Ferschtman, behalve collega’s ook echtgenoten, kiezen voor hun optredens voor muziek van Ravel, Fauré, Debussy en Saint-Saëns. De Duitse bariton Morsch zingt onder meer de vierdelige cyclus L’Horizon chimérique en de driedelige cyclus Poème d’un jour van Fauré. De Nederlandse violiste Ferschtman speelt onder meer de Berceuse sur le nom de Gabriel Fauré van Ravel en Beau soir van Debussy.

De twee solisten zijn samen te horen in Violons dans le soir van Camille Saint-Saëns, een werk uit 1907 op een tekst van de Comtesse Anna de Noailles.

Morsch en Ferschtman worden vergezeld door Julius Drake, een vedette in het begeleiden van liederen. Drake is ieder seizoen wel een paar keer te gast in de grote concertzalen in Nederland om liedrecitals te begeleiden.

Morsch, Ferschtman en Drake beginnen hun concertreeks op 1 oktober op het Podium Oude Kerk in Heemstede en doen daarna De Doelen in Rotterdam (2 oktober), de Hallse Kerk in Brummen (9 oktober) en het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam (12 oktober) aan.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.