BinnenkortNieuws

Fabius en Krisna verzorgen OperaLunch

Sopraan Rosina Fabius en tenor Satriya Krisna verzorgen op maandag 31 oktober een OperaLunch in Theater Concordia in Enschede. De twee jonge zangers brengen een gevarieerd programma, van barokmuziek tot moderne opera. Pianist Evert-Jan de Groot begeleidt.

Sopraan Rosina Fabius.
Sopraan Rosina Fabius.

De OperaLunch is een initiatief van de Nederlandse Reisopera en Theater Concordia om jong muziektheatertalent op informele wijze voor het voetlicht te brengen. De lunch vindt plaats van 12.30 tot 13.30 uur en kost 10 euro. Voor 3,75 euro kun je er een lunchbox van Eetcafé Sam Sam bij bestellen.

De OperaLunch van 31 oktober draait om “passie, vriendschap, wanhoop en leed”, aldus de Reisopera. Te horen zijn operafragmenten uit uiteenlopende stijlperioden, van componisten als Mozart, Purcell, Gounod, Verdi, Britten en Offenbach. De overeenkomsten tussen de personages vormen de rode lijn in het programma.

Tenor Satriya Krisna.
Tenor Satriya Krisna.

Sopraan Rosina Fabius is net afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht. Ze maakte afgelopen mei deel uit van de Nieuwe Stemmen van Operadagen Rotterdam en zong mee in Orfeo’s Underground bij Holland Opera.

Tenor Satriya Krisna studeert aan het Conservatorium van Amsterdam en maakte eerder dit jaar deel uit van de productie van Ariodante bij De Nationale Opera, waar hij in het koor meezong.

Zie voor meer informatie de website van de Nederlandse Reisopera.

Vorig artikel

Lucy Crowe geeft liedrecital in Kleine Zaal

Volgend artikel

Gooise Operette jubileert met Fledermaus

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.