Home » Binnenkort, Nieuws

Bake that awesome pie hernomen

Deventer/Amsterdam24 november 2016 Geen reacties

Het Kameroperahuis brengt in december twee nieuwe voorstellingen van Bake that awesome pie, gecomponeerd door Ben Lammers van Bueren en geschreven en geregisseerd door Anna Maria Versloot. Met de productie waagt het gezelschap zich als eerste in Nederland aan ‘verbatim music theatre’.

Promobeeld van Bake that awesome pie. (© Erik Franssen)

Promobeeld van Bake that awesome pie. (© Erik Franssen)

Bake that awesome pie is een voorstelling gebaseerd op een videoblog van een Nederlandse vrouw over ‘How to get the love life you desire?’ en een tutorial van een Italiaanse kaasboer over het openbreken van een Parmezaanse kaas. Hun haperingen, versprekingen en zelfs ademhalingen zijn gebruikt als ingrediënten voor de muziektheatervoorstelling.

“Ik vind dat Ben Lammerts van Bueren fantastische muziek in de vlog en de tutorial heeft ontdekt. Het is ongelofelijk fascinerend om te horen”, vertelde Anna Maria Versloot eerder in een interview met Place de l’Opera.

Bake that awesome pie ging op 2 september in première in het kader van het Stadsfestival Zwolle. Nu keert de productie terug met een voorstelling in de Deventer Schouwburg op 3 december en op de Muziektheaterdagen Amsterdam op 7 december.

De voorstelling wordt uitgevoerd door zangeres/actrice Jorien Zeevaart, zanger/acteur Daan Hofman en toetsenist Floris van Bergeijk. Zie voor meer informatie de website van het Kameroperahuis.

Hieronder de trailer van de productie:

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.