Binnenkort

Actie: Met korting naar Philippe Jaroussky

Countertenor Philippe Jaroussky en het Freiburger Barockorchester spelen op 25 januari werken van Bach en Telemann in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Lezers van Place de l’Opera krijgen 15,50 euro korting op kaarten.

Philippe Jaroussky. (© Marc Ribbes / Erato)
Philippe Jaroussky. (© Marc Ribbes / Erato)

Philippe Jaroussky is één van de meest geliefde countertenoren van dit moment. Hij is met regelmaat in Nederland te zien. Voor zijn optreden op 25 januari slaat hij de handen ineen met het Freiburger Barockorchester, één van de bekendste ensembles in het barokcircuit. De formatie uit Duitsland viert in 2017 zijn dertigjarig jubileum.

Op het programma van zanger en ensemble staan bekende cantates van Bach, waaronder Ich habe genug, en diverse werken van Telemann, waarmee het Telemann-jaar 2017 wordt ingeluid. Het is op 25 juni 250 jaar geleden dat de Duitse barokcomponist overleed. Van Telemann klinken onder meer delen uit zijn passiecantates. Violiste Kathrin Tröger en hoboïste Ann-Kathrin Brüggemann spelen instrumentale solo’s.

Lezers van Place de l’Opera kunnen met 15,50 euro korting kaarten voor rang 1 en rang 1+ kopen. Ga naar de website van het Concertgebouw en gebruik in het bestelproces de actiecode FL250117PJ.

Vorig artikel

NBE brengt Don Giovanni als pocketopera

Volgend artikel

Orkest Achttiende Eeuw op tour met Fidelio

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. Rudolph Duppen
    18 januari 2017 at 17:08

    De kortingsacties volgen elkaar snel op. Vanavond (18-01-2017) kan ik met 50% korting naar Die Entführung aus dem Serail of krijg ik het tweede kaartje gratis voor Bernard Haitink en The Chamber Orchestra of Europe in Het Concertgebouw en als ik voor dit concert één kaartje koop krijg ik 50% korting en nu nog korting op het concert met Philippe Jaroussky. Op 20 maart a.s. is Jaroussky er al weer.