AchtergrondBinnenkortFeatured

Studio Nibelheim: 2017/2018 in vogelvlucht

De zomer is voorbij, het nieuwe seizoen gaat beginnen. Studio Nibelheim spreekt met zangers, regisseurs en makers over hun projecten. We gingen naar de Uitmarkt in Amsterdam, en wie daar niet was, vonden we toch. Luister naar dé podcast over seizoen 2017/2018.

De Uitmarkt 2017 in Amsterdam trapte afgelopen weekend het nieuwe culturele seizoen af. (© Bas Uterwijk)

De drie grote operahuizen presenteerden zich op de Amsterdamse Uitmarkt en daar waren we bij. Maar we spraken ook met heel veel anderen, zoals Francis van Broekhuizen over Carmen, Laetitia Gerards over La clemenza di Tito, Frédérique Chauvet over King Arthur en Maria Riccarda Wesseling over The Rape of Lucretia.

U hoort ook welke plannen Het Geluid Maastricht heeft en met welke opera OPERA2DAY begin 2018 komt. En dan waren we Thijl nog bijna vergeten. Het seizoen 2017/2018 in het kort, in de nieuwe podcast van Studio Nibelheim.

U kunt de podcast hieronder beluisteren, downloaden of u via Soundcloud abonneren. Voor Android zijn Podcast Addict en BeyondPod veelgebruikte apps. Als u daarin via de zoekfunctie Place de l’Opera intypt, komt u vanzelf bij de podcasts.

Vorig artikel

Cité de l’Opera: Ben, Lenny en Michael

Volgend artikel

Het IVC blijft zich vernieuwen

De auteur

François van den Anker

François van den Anker

François van den Anker is muziekjournalist. Hij doet verslag van de wereld van opera en lied met interviews, reportages en podcasts.

1 Reactie

  1. Danny
    3 september 2017 at 23:30

    Weer een gevarieerde en goed vormgegeven podcast, Francois.
    Dank!