BinnenkortNieuws

Van Doorn en Egli treden op in nieuw theater

Sopraan Donij van Doorn en bariton Fabian Egli voeren op 21 en 22 augustus het programma The Lady and the Tramp uit in Het Nieuwe Normaal Theater, een nieuw theater in Leusden. Het concert bevat opera, operette, crooner songs en chansons.

Donij van Doorn in actie bij André Rieu. (© Marcel van Hoorn)

Het Nieuwe Normaal Theater in Leusden (nabij Amersfoort) is een initiatief van twee gedupeerde ondernemers uit de culturele sector. Het theater bestaat uit zes losse zalen en één centraal podium, bedoeld om het theaterseizoen voort te zetten waar het in maart abrupt eindigde.

Het theater biedt een zeer divers programma, van cabaret en popmuziek tot klassieke concerten. Ook het optreden van Donij van Doorn en Fabian Egli is bont. ‘Grote aria’s uit de opera- en operettewereld kruizen crooners songs van Frank Sinatra, Nat King Cole en Charles Aznavour in een unieke muziektheatervoorstelling’, beschrijft het theater. Pianist Jeroen Sarphati verzorgt de begeleiding.

Donij van Doorn is vooral bekend van haar samenwerking met André Rieu. Fabian Egli is opera- en musicalzanger, die in deze periode eigenlijk gecast was in de geannuleerde productie Divorce of Figaro bij Holland Opera.

The Lady and the Tramp is op 21 en 22 augustus telkens twee keer te zien (om 19.00 en 21.00 uur). Zie voor meer informatie de website van Het Nieuwe Normaal Theater.

Hieronder een korte introductie van het nieuwe theater:

Vorig artikel

Vliegende Hollander: eindelijk weer echte opera

Volgend artikel

Opera in de media: week 35 van 2020

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.