BinnenkortNieuws

Edesche Concertzaal lanceert Classical At Home

De Edesche Concertzaal lanceert het nieuwe platform Classical At Home. Op zaterdag 20 februari is er een try-outconcert, waarin verschillende Edese musici optreden, onder wie sopraan Tineke Roseboom.

De Edesche Concertzaal.

‘Onzekerheden voor musici en zaal moeten omgebogen worden tot zekerheden’, stelt de Edesche Concertzaal. Dat is de reden voor de lancering van Classical At Home, een nieuw platform voor livestreams van concerten. Het doel is om de live-ervaring van een concert zo veel mogelijk te benaderen. Er is een online gastheer (radiopresentator Sander Zwiep) en de musici worden geïnterviewd.

De website Classical At Home is in het Nederlands en het Engels beschikbaar. Het try-outconcert op 20 februari om 20.00 uur kost 5 euro en wordt verzorgd door musici als sopraan Tineke Roseboom, cellist Noam Staal, pianisten Roland Aalbers, Bernd van den Bos en Erik Onnink en violisten Robert Baba en Jenneke Tesselaar.

Zie voor meer informatie de website van Classical At Home.

Vorig artikel

Opera in de media: week 8 van 2021

Volgend artikel

Cité de l’Opera: GF, Maarten en Marina

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.