Binnenkort

Drie jonge talenten in Opera per Tutti

Aan de zijde van mezzosopraan Mylou Mazali zingen in het Opera per Tutti-concert op donderdag 4 november drie jonge talenten: Maribeth Diggle, Jean Sébastien Beauvais en Florian Bonneau. Ze zingen repertoire van onder andere Monteverdi, Puccini en Offenbach.

Opera per Tutti organiseert operaconcerten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. In de concerten zingen vier solisten onder pianobegeleiding divers operarepertoire, dat op luchtige, toegankelijke wijze aan elkaar gepraat wordt door artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali.

Aanstaande donderdag staat er weer een editie op het programma in de Vondelkerk in Amsterdam. Er klinken fragmenten van Händel, Monteverdi, Puccini, Donizetti, Verdi, Offenbach, Britten en Rameau. Daaronder bekende aria’s en duetten als ‘Pur ti miro’, ‘Donde lieta usci’ en ‘Scintille diamant’.

De cast wordt aangevoerd door Mazali zelf. Naast haar zingen sopraan Maribeth Diggle, countertenor Jean Sébastien Beauvais en bariton Florian Bonneau. Allen zijn net afgestudeerd of nog bezig met een master bij de Dutch National Opera Academy.

De zangers worden begeleid door pianist Kimball Huigens.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

Vorig artikel

Gottschalk regisseert Rigoletto bij IOP

Volgend artikel

Anne Sofie von Otter zingt Bach en Händel

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.