Home » Binnenkort

Drie jonge talenten in Opera per Tutti

Amsterdam1 november 2010 Geen reacties

Aan de zijde van mezzosopraan Mylou Mazali zingen in het Opera per Tutti-concert op donderdag 4 november drie jonge talenten: Maribeth Diggle, Jean Sébastien Beauvais en Florian Bonneau. Ze zingen repertoire van onder andere Monteverdi, Puccini en Offenbach.

Opera per Tutti organiseert operaconcerten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. In de concerten zingen vier solisten onder pianobegeleiding divers operarepertoire, dat op luchtige, toegankelijke wijze aan elkaar gepraat wordt door artistiek leidster en mezzosopraan Mylou Mazali.

Aanstaande donderdag staat er weer een editie op het programma in de Vondelkerk in Amsterdam. Er klinken fragmenten van Händel, Monteverdi, Puccini, Donizetti, Verdi, Offenbach, Britten en Rameau. Daaronder bekende aria’s en duetten als ‘Pur ti miro’, ‘Donde lieta usci’ en ‘Scintille diamant’.

De cast wordt aangevoerd door Mazali zelf. Naast haar zingen sopraan Maribeth Diggle, countertenor Jean Sébastien Beauvais en bariton Florian Bonneau. Allen zijn net afgestudeerd of nog bezig met een master bij de Dutch National Opera Academy.

De zangers worden begeleid door pianist Kimball Huigens.

Het concert begint om 20.15 uur. De kassa is vanaf 19.30 uur open. Zie voor meer informatie de website van Opera per Tutti.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.