Nieuws

Win kaarten voor Andreas Scholl als Oswald!

Andreas Scholl keert maandag 9 januari terug naar de Doelen als de middeleeuwse minnezanger Oswald, in een bejubelde productie met het ensemble Shield of Harmony. Doe mee aan de actie en maak kans op vrijkaarten!

Scène uit Oswald (foto: Hélène van Domburg).

Oswald is een intieme voorstelling waarin de beroemde countertenor Andreas Scholl en het ensemble Shield of Harmony de middeleeuwse minnezanger Oswald von Wolkenstein tot leven wekken door spel, licht, beeld en muziek. Oswald was een diplomaat die Europa en Azië rondreisde en daarbij als ‘Minnesänger’ de Duitse zangkunst naar de Renaissance leidde.

De voorstelling werd in 2009 uitgebreid bejubeld. The Telegraph-recensent noemde het ,,zo onstellend mooi dat ik wilde dat het eeuwig door zou gaan”. Reden voor de Doelen om Oswald nogmaals te programmeren.

Place de l’Opera en de Doelen bieden 3×2 vrijkaarten aan voor dit concert. Wilt u kans maken op 2 kaarten? Stuur dan uiterlijk woensdag 28 december een email naar vrijkaarten@dedoelen.nl met als onderwerp ‘Actie Operamagazine’. Vergeet niet uw naam en volledige adres te vermelden.

Als u tot de winnaars behoort, wordt u daar uiterlijk 29 december per email over geïnformeerd.

Zie voor meer informatie over het concert de website van de Doelen.

Vorig artikel

Stotijn stijgt boven zichzelf uit in Mahler

Volgend artikel

In memoriam: Anthony Amato (1920-2011)

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.