AchtergrondNieuws

DNO-vrienden brengen fotojaarboek uit

De Vrienden van De Nationale Opera hebben onlangs het Fotojaarboek DNO 2013-2014 uitgebracht. Het boek telt 120 pagina’s vol foto’s van het afgelopen seizoen van het Amsterdamse operagezelschap.

Het Fotojaarboek DNO 2013-2014.

De Nationale Opera bracht in seizoen 2013/2014 producties als Armide, De speler, Lucia di Lammermoor, Arabella, Faust en Falstaff. Ook werd de volledige Ring des Nibelungen in de enscenering van Pierre Audi voor de laatste maal opgevoerd en klonk de wereldpremière van Laika.

Al deze producties zijn op initiatief van de Vrienden van De Nationale Opera in beeld gebracht in een fotojaarboek, verzorgd door De Nationale Opera zelf. Daarmee zetten de Vrienden een traditie voort die in 1995/1996 begon.

Het Fotojaarboek is voor 20 euro te koop bij de Vriendenbalie in Nationale Opera & Ballet (foyer zaalniveau, tegenover de champagnebar). Bij de balie zijn ook de Fotojaarboeken van vorige seizoenen te verkrijgen.

Vorig artikel

Kasarova woest expressief in Muziekgebouw

Volgend artikel

Lichte en levendige L'elisir in bioscoop

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.