Nieuws

Place de l’Opera vernieuwt nieuwsbrief

Ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum heeft Place de l’Opera zijn nieuwsbrief vernieuwd. Abonneer u gratis en ontvang iedere vrijdag automatisch de nieuwste artikelen uit ons online magazine.

De nieuwsbrief van Place de l’Opera is zowel op een computer als op tablet en smartphone goed te lezen.

Een nieuw jasje, nieuwe functionaliteiten en meer content: de nieuwsbrief van Place de l’Opera is opgefrist. Dat mag ook wel, want aanstaande vrijdag verschijnt alweer de 400ste editie.

De nieuwsbrief houdt lezers wekelijks op de hoogte van de nieuwe artikelen die op www.operamagazine.nl zijn verschenen. Bovendien zal binnen het nieuwe format content gemaakt worden die exclusief in de nieuwsbrief verschijnt en niet op de website te lezen zal zijn. Een paar keer per jaar worden exclusief voor nieuwsbriefabonnees winacties georganiseerd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de button in de rechterbalk. Er zijn geen kosten aan verbonden en u kunt zich op ieder moment weer uitschrijven.

Vorig artikel

Liedzang keer vier: Damask debuteert op cd

Volgend artikel

Maartje Rammeloo geeft romantisch recital

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.