Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Kiri Te Kanawa haalt uit naar tv-shows

Londen19 mei 2010 Geen reacties

Kiri Te Kanawa heeft zich tegenover Radio Times zeer negatief uitgelaten over tv-shows als de The X Factor en Britain’s Got Talent. Susan Boyle vindt ze een ééndagsvlieg, Simon Cowells The X Factor kan ze niet verdragen.

De beroemde sopraan Kiri Te Kanawa is net een competitie begonnen op de Britse Radio2 om nieuw operatalent te vinden. In gesprek met Radio Times werd haar naar soortgelijke shows – zoals Britain’s Got Talent en The X Factor – gevraagd.

,,Je beledigt me door dit ter sprake te brengen”, zou ze hebben gezegd. ,,Hier ben ik niet in geïnteresseerd. Mijn competitie heeft niets van doen met The X Factor, dat kan ik niet verdragen. Het wordt opgeklopt voor één avond en dan is het voorbij.”

De sopraan deed Susan Boyle – één van de grote sterren van Britain’s Got Talent – af als een ééndagsvlieg. Verder gaf ze ook populaire zangers als Andrea Bocelli en Katherine Jenkins een veeg uit de pan. ,,We zouden over serieuze klassieke zangers moeten praten als je bij het onderwerp wil blijven.”

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.