Achtergrond

Meer betaalmogelijkheden Libretto

Het nieuwe operaboek Libretto is sinds kort niet alleen met iDEAL, maar ook met American Express, SOFORT Überweisung, DIRECTebanking, Mister Cash en giropay te betalen. Haal nu uw exemplaar in huis!

SONY DSCLibretto geeft in vier akten en een pauze tekst en uitleg bij het nieuwe operaseizoen. Het 184 pagina’s tellende boek bevat vele interviews, achtergronden en reportages, evenals de volledige opera-agenda voor 2014/2015. Libretto werd dinsdag gepresenteerd in Koninklijk Theater Carré en is positief ontvangen bij kenners en liefhebbers.

Door de toevoeging van extra betaalmogelijkheden is Libretto nu makkelijker te bestellen in bijvoorbeeld België (Mister Cash) en Duitsland (SOFORT Überweisung, giropay). Ook is betaling met American Express mogelijk. Betaalmogelijkheden voor andere creditcards volgen binnenkort.

Zie voor meer informatie over Libretto en de bestelwijze www.operamagazine.nl/libretto.

Vorig artikel

Opera in de media: week 36

Volgend artikel

DNO brengt driemaal Sasha Waltz' Orfeo

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

2Reacties

 1. Francis Van Rossum
  30 augustus 2014 at 10:48

  Beste,
  Libretto is een leuke publicatie : interessante teksten, een mooi kalenderoverzicht en leuk gepresenteerd.
  Alleen maak ik me de volgende bedenking : ik heb de indruk dat er financiële middelen in overvloed waren om dit te produceren. Waarom is elke pagina anders gedrukt op een dubbel gevouwen blad ? Een enkel blad had papier gespaard en zou dus wel wat goedkoper zijn geweest. En daarom niet minder mooi.
  Met de uitgespaarde middelen had men misschien nog meer interessants kunnen toevoegen. Zoals bv het operagebeuren in Vlaanderen. Zo had men dan in een klap een boekje dat de gehele Nederlandstalige wereld zou omvatten, wat dan ook weer een bredere afzet zou geven, en meer inkomsten.
  Toch gefeliciteerd.

 2. kersten
  30 augustus 2014 at 19:48

  Maar het is wél heerlijk onbekommerd bladeren met die `dichtgevouwen` bladen, dus zonder dat je, zoals vaak het geval is, hoeft te peuteren bij het omslaan. Draagt ook bij aan de luxe van deze -je mag wel zeggen: bibliofiele- uitgave.