Home » Binnenkort, Nieuws

Operaboek Libretto in de uitverkoop

16 december 2014 Geen reacties

Op zoek naar een fraai decembergeschenk? Of gewoon nog niet de kans gehad om te bestellen? Het operaboek Libretto van Place de l’Opera is sinds vandaag in de uitverkoop. De laatste exemplaren zijn voor de sterk gereduceerde prijs van € 10,00 te bestellen.

Libretto: een uitstekend geschenk voor een bovengemiddelde operaliefhebber.

Libretto: een uitstekend geschenk voor een bovengemiddelde operaliefhebber.

Libretto biedt een eigen kijk op het operaseizoen 2014/2015, met vele achtergronden, reportages en interviews met grote namen uit de operawereld. Alles komt aan bod in het 184 pagina’s tellende boek: scenische opera, concertante opera, opera in de bioscoop en concerten en recitals.

Het boek bevat ook de volledige opera-agenda. Nu het seizoen een paar maanden onderweg is, is een deel daarvan niet meer relevant, maar ook in de resterende maanden van het seizoen (tot en met juni 2015) is er nog veel opera-aanbod, dat in Libretto handzaam in beeld is gebracht.

De tientallen artikelen zijn bovendien tijdloos. Zo treft u gesprekken aan met grootheden als Diana Damrau, Kiri Te Kanawa, Joseph Calleja, Bryn Terfel en Thomas Hampson en met bekende Nederlandse artiesten als Bastiaan Everink, Sybrand van der Werf en Theo Loevendie. Alle artikelen zijn exclusief voor Libretto geschreven en verschijnen niet op Place de l’Opera.

De laatste exemplaren van Libretto zijn deze maand voor de uitverkoopprijs van € 10,00 (oorspronkelijke prijs: € 19,95) te bestellen. Zie voor meer informatie en de bestelmogelijkheid de speciale Libretto-pagina op deze website.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.