BinnenkortFeaturedNieuws

Win kaarten: Wagner-gala in Concertgebouw

De Robeco Zomerconcerten sluiten op woensdag 31 augustus af met een Wagner-gala. Een avond lang vult het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van Marc Albrecht het Concertgebouw met muziek van de Duitse meester. Doe mee aan de actie en maak het gratis mee!

Het Nederlands Philharmonisch Orkest in actie (foto: Ronald Knapp).

Op de lessenaars van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) staan twee passages uit Tannhäuser en de eerste akte uit Die Walküre. Als solisten treden aan: bas Dimitry Ivashchenko, tenor Robert Gambill en sopraan Melanie Diener.

Het concert staat onder leiding van Marc Albrecht, die vanaf komend seizoen de chefpositie bij het NedPhO en De Nederlandse Opera op zich neemt.

De Robeco Zomerconcerten beloven een avond vol ,,Oud-Germaanse godenkinderen en bedwelmende en overweldigende muzikale gewaden die Richard Wagner hen aanmat. Amsterdam wordt even het Bayreuth aan de Amstel.”

Place de l’Opera biedt samen met Robeco 2×2 vrijkaarten voor het concert aan. Wilt u kans maken op de kaarten? Stuur dan uiterlijk 22 augustus een email naar redactie@operamagazine.nl met:

  • Uw naam en volledige adres
  • De vermelding ‘Actie Wagner’

De redactie loot op 23 augustus de winnaars. Behoort u tot de winnaars, dan wordt u daar per email over geïnformeerd en worden de kaarten naar u opgestuurd.

Zie voor meer informatie over het concert de website van de Robeco Zomerconcerten.

Vorig artikel

Intens zangspektakel in Salzburg

Volgend artikel

Place de l'Opera te gast bij Opera Pietje

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.