BinnenkortNieuws

Reisopera geeft meezingconcert in Enschede

De Nationale Reisopera geeft op 21 en 24 december in Enschede zijn traditionele meezingconcert, dit keer onder de titel ‘Joy to the World. A Christmas Celebration’. Het operagezelschap werkt samen met het Lezerskoor TCTubantia, het Oost-Nederlands Symfonieorkest, het Politiekoor Twente en diverse solisten.

Joy to the WorldHet meezingconcert wordt geleid door Nicolas Mansfield, intendant van de Nationale Reisopera, en bevat bekende en minder bekende kerstliederen van over de hele wereld.

Naast het Lezerskoor TCTubantia en het Oost-Nederlands Symfonieorkest zijn zangers van het Politiekoor Twente te horen, met hun eigen combo. Ook treedt sopraan Claudia Pattaca op en geeft het pianoduo Stefan en Martijn Blaak acte de présence.

Er zijn twee concerten in het Wilminktheater, op 21 december om 20.00 uur en op 24 december om 19.00 uur. Theatermaker, acteur, schrijver en regisseur Laurens ten Den zal de concerten presenteren.

Kaarten zijn te bestellen via de website van het Wilminktheater in Enschede.

Vorig artikel

Luca Pisaroni zingt luisterrijke Liszt

Volgend artikel

'Wagner benutte migraine bij componeren'

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.