Home » Binnenkort, Featured

Win kaarten voor Tracks met Henk Neven!

Amsterdam7 februari 2014 Geen reacties

Bariton Henk Neven hult de Kleine Zaal van het Concertgebouw op woensdag 26 en donderdag 27 februari in oosterse sferen tijdens een nieuwe aflevering van de serie Tracks. Doe mee aan de actie van Place de l’Opera en maak kans op vrijkaarten voor één van de avonden.

Henk Neven (foto: Marco Borggreve).

Henk Neven (foto: Marco Borggreve).

Tracks-concerten zijn concerten vol beelden, woorden en muziek. Ze duren niet lang (zestig minuten) en na afloop is de bar nog lang open om te blijven hangen en na te praten. De serie van het Concertgebouw is een succes en daarom worden de Tracks-concerten sinds dit seizoen telkens twee keer opgevoerd, op woensdag- en donderdagavond.

Op 26 en 27 februari vult de bekende Nederlandse bariton Henk Neven een Tracks-avond in. Samen met mezzosopraan Marjolein Niels (zijn echtgenote), cellist Jan Bastiaan Neven en pianist Hans Eijsackers brengt hij de vertellingen van duizend-en-één-nacht. De oosterse avond wordt geregisseerd door Jorinde Keesmaat en voorzien van dans en licht door respectievelijk Heather Ware en Desirée van Gelderen.

Place de l’Opera organiseert een actie rond deze Tracks-editie. Doe mee en stuur voor dinsdag 18 februari 12.00 uur uw naam naar redactie@operamagazine.nl. Vermeld daarbij ‘Actie Tracks’ en eventueel naar welke avond uw voorkeur uitgaat.

Onder de inzenders worden voor beide avonden 2 x 2 vrijkaarten verloot. De winnaars krijgen dinsdagmiddag 18 februari bericht.

Zie voor meer informatie over het Tracks-programma van Henk Neven de website van het Concertgebouw.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.