AchtergrondBinnenkort

Uitnodiging: Libretto-launch in Carré

Place de l’Opera presenteert op dinsdagavond 26 augustus officieel het nieuwe operaboek Libretto, in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Voorafgaand aan een voorstelling van Così fan tutte krijgen vijf operaliefhebbers gratis een exemplaar van het boek overhandigd. Wilt u één van de vijf zijn? Meld u dan nu aan!

Koninklijk Theater Carré (foto: S. Sepp / licentie CC BY-SA 3.0).
Koninklijk Theater Carré (foto: S. Sepp / licentie CC BY-SA 3.0).

Libretto is de eerste printuitgave van het online operamagazine Place de l’Opera. Het luxe boek geeft door middel van vele interviews, reportages en achtergronden een eigen kijk op het nieuwe operaseizoen. Het boek is tevens voorzien van de volledige opera-agenda voor 2014/2015.

Libretto wordt op dinsdag bezorgd bij de eerste liefhebbers, die het boek de afgelopen weken in de voorverkoop aanschaften. Op dezelfde dag wordt Libretto officieel gepresenteerd in Carré. De redactie wil daarbij graag de operaliefhebbers, voor wie het boek geschreven en bedoeld is, in het zonnetje zetten door vijf van hen een gratis exemplaar (ter waarde van € 19,95) te overhandigen.

De presentatie vindt plaats voorafgaand aan de Così fan tutte die het Orkest van de Achttiende Eeuw die avond zal opvoeren. U krijgt onder het genot van een glaasje champagne uw exemplaar overhandigd en wordt daarbij op de foto gezet voor een reportage op www.operamagazine.nl.

Wilt u te gast zijn bij de launch van Libretto en een gratis exemplaar ontvangen? Schrijf dan voor maandag 16.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl en vermeld daarin uw naam en in maximaal een paar zinnen waarom opera u zo fascineert.

Let op: u moet in het bezit zijn van een toegangskaart voor Così fan tutte om die avond in het theater te komen.

De redactie selecteert maandagmiddag vijf inzenders als Libretto-gasten. Zij ontvangen een coupon, waarmee ze op dinsdagavond tussen 18.45 en 19.45 uur hun Libretto-exemplaar kunnen ontvangen.

Zie voor meer informatie over Libretto het artikel ‘Place de l’Opera introduceert Libretto‘.

Zie voor het boeken van kaarten voor Così fan tutte de website van Carré.

Vorig artikel

Lenneke Ruiten stoot door naar de top

Volgend artikel

Opera in de media: week 35

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. 25 augustus 2014 at 16:07

    Place de ‘lOpera slaagt er weer in een trefpunt van muziekliefhebbers in een niche-markt te vormen. Maar dan wel 1 in de hoofdstraat. Proficiat, en ga zo door!