BinnenkortNieuws

Reisopera begint operalunches in Enschede

Na de succesvolle OperaBorrel organiseren de Nederlandse Reisopera en Theater Concordia nu de OperaLunch in Enschede. Eén maandag per maand presenteert jong operatalent zich in het Enschede theater, waarbij de bezoekers ondertussen kunnen genieten van een lunch.

OperaLunchDe OperaLunch trapte op maandag 27 oktober af met een optreden van sopraan Irene Hoogveld, bariton Arasha Roozbehi en pianist Sofia Vasheruk. Terwijl Grand café SamSam de bezoekers van een lunch voorzag, gaven zij een operaconcert.

De formule van de OperaLunch is hetzelfde als die van de OperaBorrel, die de afgelopen maanden telkens op vrijdagmiddagen plaatsvond. Alleen naam, dag en tijdstip zijn gewijzigd.

De volgende OperaLunch vindt plaats op maandag 24 november van 12.30 tot 13.30 uur. Ook op maandag 22 december is er een OperaLunch gepland. Kaarten kosten 10 euro. Zie voor meer informatie de website van Concordia of de Reisopera.

Vorig artikel

Maria Fiselier maakt cd voor nieuw label

Volgend artikel

Philips Orkest brengt Porgy and Bess

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.