BinnenkortNieuws

Opera Armida start crowdfunding Trovatore

Operagezelschap Opera Armida geeft op vrijdag 17 april een concert in de Buiksloterkerk in Amsterdam. Het concert trapt een crowdfundingsactie af voor een productie van Il trovatore.

Opera ArmidaOpera Armida ontstond in 2009 op initiatief van Adva Tas, Richard Prada, Hans Pieter Herman en Mirsa Adami. Het gezelschap wil, net als het operakarakter Armida, betoveren en verleiden met kunst en theatrale magie.

Armida creëerde met La traviata aan tafel zijn eerste productie en vervolgt dat binnenkort met een andere titel van Giuseppe Verdi, Il trovatore. Op 17 april begint op www.voordekunst.nl een crowdfundingsactie voor die productie. Diezelfde dag leidt het gezelschap het project in met een concert.

Het concert wordt verzorgd door sopraan Adva Tas, mezzosopraan Cécile van de Sant, tenor Richard Prada, bariton Bas Kuijlenburg en bas Jaap Sletterink, begeleid door Mirsa Adami op de piano. De toegang is 15 euro. Reserveren kan via operarmida@gmail.com.

Zie voor meer informatie de website van Opera Armida.

Vorig artikel

Opera in de media: week 16

Volgend artikel

The Fat Lady brengt Dido and Aeneas

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.