Home » Binnenkort, Featured

Actie: Win Amore van Joseph Calleja!

Amsterdam16 juni 2015 Geen reacties

Joseph Calleja keert op 22 juni terug in het Concertgebouw in Amsterdam voor een soloconcert rond zijn nieuwste cd: Amore. Place de l’Opera verloot tien exemplaren van het album onder zijn lezers. Doe nu mee aan de actie!

Calleja - AmoreVoor zijn cd Amore heeft de Maltese stertenor Joseph Calleja opera-aria’s en liederen gezocht rond het grote thema ‘de liefde’. “Bijna alles in het leven draait om liefde en ik denk dat het moeilijk is om liederen te vinden die dat beter uitdrukken dan deze selectie”, aldus de zangers in een eerder gesprek met Place de l’Opera.

Calleja laat zich op maandag 22 juni door deze cd inspireren als hij voor de tweede maal aantreedt in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Op zijn lessenaar staat muziek van Tsjaikovski, Verdi, Gounod, Donaudy, Offenbach, Cilea, Tosti en Puccini. Daaronder grote hits als ‘Ah! Lève-toi, soleil!’ uit Roméo et Juliette, het lied ‘Ideale’ van Tosti en ‘E lucevan le stelle’ uit Tosca.

Als blijvende herinnering aan het concert verloot Place de l’Opera tien exemplaren van het album onder zijn lezers.

Stuur om mee te doen aan de actie voor maandag 22 juni 12.00 uur een e-mail naar redactie@operamagazine.nl met daarin uw naam en adresgegevens, plus de vermelding: ‘Actie Amore’.

De tien winnaars krijgen diezelfde dag nog bericht.

Zie voor meer informatie over het concert de website van het Concertgebouw.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.