Home » Binnenkort, Nieuws

Nieuwe studio Giravoce geeft masterclass

Ede12 februari 2016

door

“No C too high.” Onder dat motto geeft de nieuwe operastudio Giravoce op 23 en 24 april een masterclass voor tenoren en sopranen in Akoesticum in Ede. Als masters treden Claudia Patacca en Amand Hekkers aan, de oprichters van de studio.

Amand Hekkers en Claudia Patacca. (© Giravoce International Opera Studio)

Amand Hekkers en Claudia Patacca. (© Giravoce International Opera Studio)

Sopraan Claudia Patacca en tenor Amand Hekkers kunnen beiden bogen op een grote zangcarrière. Tegelijk zijn ze zeer actief als zangpedagoog: Hekkers als hoofdvakdocent zang aan het Royal Conservatoire of Scotland in Glasglow en als gastdocent aan het Koninklijk Conservatorium van Kopenhagen, Patacca als hoofdvakdocente zang aan het ArtEZ-conservatorium. Beiden geven daarnaast vele masterclasses in binnen- en buitenland.

Met de Giravoce International Opera Studio bundelen Patacca en Hekkers hun coachingsactiviteiten. “No C too high” is hun eerste gezamenlijke masterclass. De ervaren pianist Gilbert den Broeder verzorgt de begeleiding.

De masterclass in Ede is speciaal bedoeld voor sopranen en tenoren. Zij kunnen zich tot 1 maart opgeven via de website van Giravoce.

Beide masterclassdagen zijn openbaar voor publiek. Kaarten zijn te bestellen via de website van Giravoce of aan de kassa.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.