BinnenkortNieuws

DNO-koor en kinderkoor vieren kerst

Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor en veertien leden van het Koor van De Nationale Opera zingen op 17 december op het plein voor Nationale Opera & Ballet een programma met Christmas Carols.

Christmas CarolsHet optreden is een samenwerking tussen Nationale Opera & Ballet en de gemeente Amsterdam en is gratis te bezoeken. Het publiek mag meezingen, maar kan ook onder het genot van warme chocolademelk, glühwein en poffertjes toehoren.

De koren worden begeleid door pianist Brian Fieldhouse en fluitiste Carole Spencer. Op het programma staan klassiekers als ‘We wish you a Merry Christmas’, ‘White Christmas’, ‘Silent night, holy night’ en ‘Adeste Fideles’.

Het concert wordt om 16.00 uur geopend door wethouder Simone Kukenheim en Els van der Plas, directeur van Nationale Opera & Ballet. Om 17.00 uur zijn er, in het kader van het Amsterdam Light Festival, lichtkunstwerken rondom het operahuis te zien.

Vorig artikel

Audi’s Parsifal bij weerzien nog mooier

Volgend artikel

Opera Vlaanderen herneemt Zauberflöte

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.