BinnenkortNieuws

Opera Forward houdt prelaunch in Sexyland

Het Opera Forward Festival van De Nationale Opera organiseert op donderdag 23 februari een prelaunch in sociëteit Sexyland op de NSDM-werf in Amsterdam-Noord. Tijdens de prelaunch krijgt de bezoeker door onder meer interviews en optredens een voorproefje van het aanstaande festival.

Campagnebeeld van het Opera Forward Festival 2017.
Campagnebeeld van het Opera Forward Festival 2017.

Het Opera Forward Festival (OFF) beleeft van 18 tot en met 31 maart zijn tweede editie. Met het festival verkent De Nationale Opera de toekomst van opera “met toonaangevend nieuw werk en een volgende generatie kunstenaars”, aldus de organisatie.

Tijdens de prelaunch belooft het OFF “speciale performances, spannende interviews, dj’s, bites, drinks en meer”. Aan het woord komen onder anderen David Ignatius, librettist van The New Prince, Anthony Heidweiller, ‘artistic associate’ van het festival en regisseur Lotte de Beer. Er worden fragmenten gespeeld uit onder meer Wozzeck en The New Prince en operakenner Jappe Groenendijk geeft een ‘crashcourse opera’.

De prelaunch vindt plaats van 18.30 tot 21.00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via RSVP.OFF@operaballet.nl, onder vermelding van ‘aanmelding prelaunch’.

Zie voor meer informatie over het festival de website van het OFF.

Vorig artikel

Cité de l’Opera: Tara, Mylou en Joseph

Volgend artikel

Barbara Kozelj geeft recital in Utrecht

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.