Home » Binnenkort, Featured, Nieuws

10 x 2 vrijkaarten voor jubileumconcert OSN

Amsterdam3 november 2010

door

Opera Studio Nederland geeft 10 x 2 vrijkaarten weg aan Place de l’Opera-lezers voor haar jubileumconcert in het Concertgebouw, op dinsdag 9 november. In het concert zullen 25 zangers en zangeressen operafragmenten van tal van componisten zingen.

Het Concertgebouw (foto: Leander Lammertink).

Opera Studio Nederland (OSN) begeleidt jonge, getalenteerde zangers bij hun eerste stappen in de beroepspraktijk. Dit jaar viert de studio haar twintigjarig jubileum. Om dat te vieren werd vorige week een productie van Monteverdi’s Orfeo opgevoerd in de Stadsschouwburg en volgende week worden de jubileumactiviteiten afgesloten met een concert in het Concertgebouw.

Tijdens het concert zullen 25 zangers en zangeressen die bij OSN betrokken zijn of zijn geweest fragmenten zingen van Mozart, Puccini, Händel, Bizet, Wagner, Britten en vele andere componisten.

De zangers worden begeleid door het Promenadeorkest onder leiding van Winfried Maczewski, Trisdee na Patalung en Erki Pehk, drie dirigenten die bij OSN op de bok hebben gestaan.

Het concert vindt plaats op dinsdag 9 november in de Grote Zaal en begint om 20.15 uur.

OSN stelt 10 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor Place de l’Opera-lezers. U betaalt enkel de verplichte consumptiebijdrage van € 3,50 per kaartje.

Meedoen aan de actie kan als volgt:
– Stuur vóór maandag 15.00 uur een email naar redactie@operamagazine.nl
– Geef de email als onderwerp ‘Actie Opera Studio Nederland’
– Vermeld in de mail uw naam, adres en telefoonnummer

Als u één van de winnaars bent, krijgt u dat uiterlijk maandag 8 november per email te horen. Uw kaarten liggen dan klaar bij de kassa op de avond van het concert.

Zie voor meer informatie over het concert de website van Opera Studio Nederland.

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.