FeaturedNieuws

Prijsvraag: Win je 3 favoriete opera’s

EMI Classics en Place de l’Opera organiseren een eindejaarsprijsvraag rondom Plácido Domingo. De winnaar krijgt zijn of haar drie favoriete opera-dvd’s uit de catalogus van EMI Classics cadeau. Lees verder om te zien hoe u mee kan doen.

De operacatalogus van EMI Classics bevat meer dan dertig schitterende opera-dvd’s, met alleen maar grote artiestennamen als Angela Gheorghiu, Roberto Alagna, Rolando Villazón, Natalie Dessay, Anna Netrebko, Elina Garanca, Joyce DiDonato en Plácido Domingo.

Die laatste artiest staat momenteel flink in de belangstelling (zoals eigenlijk continu het geval in zijn carrière). Domingo vierde vorige week in Wenen zijn 3500e voorstelling en wordt op 21 januari 70 jaar. Dat betekent dat de tenor/bariton/dirigent/operadirecteur al zo’n halve eeuw actief is in de operawereld. De prijsvraag van EMI Classics en Place de l’Opera gaat dan ook over hem.

De prijsvraag:
Van welke twee operahuizen is Plácido Domingo momenteel algemeen directeur?

Uit alle goede inzendingen zal de redactie van Place de l’Opera één winnaar loten. Die krijgt zijn of haar drie favoriete dvd’s uit de operacatalogus van EMI Classics cadeau.

Stuur uw antwoord uiterlijk woensdag 5 januari in een mail naar redactie@operamagazine.nl. Vergeet niet uw naam en adres én uw drie favoriete titels uit de dvd-catalogus van EMI Classics te vermelden. Klik hier om de dvd-catalogus van EMI Classics te bekijken.

Vorig artikel

Youtube-portret: Plácido Domingo

Volgend artikel

Een uurtje genieten in Rossini’s Parijse salon

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.