Nieuws

Nora Fischer tekent bij Universal Music

Zangeres Nora Fischer heeft een contract getekend bij Universal Music. Begin 2018 wordt op het label Deutsche Grammophon haar eerste album uitgebracht.

Nora Fischer bij Universal Music. (© Peter van der Heyden)

Nora Fischer heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met haar “avontuurlijke concertprogrammering en vernieuwende podiumpresentatie”, aldus Universal Music. Als genomineerde voor de ECHO Rising Stars-tournee zal ze dit seizoen op alle grote Europese concertpodia optreden.

Fischer werd opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en deed een master New Audiences and Innovative Practices aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

“Ze is een uniek talent, een fantastische zangeres, geboren voor het podium”, zegt Paul Popma, hoofd klassiek en jazz bij Universal. “Haar benadering van muziek, buiten de grenzen en beperkingen van genres, maken haar tot een muzikante van nu.”

Vorig artikel

Levental brengt drie projecten in september

Volgend artikel

Munt heropend met Pinocchio als operastrip

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.