Achtergrond

Libretto nu ook in boek- en muziekhandels

Het nieuwe operaboek Libretto is nu ook verkrijgbaar in diverse boek- en muziekhandels in Amsterdam: de winkel in Nationale Opera & Ballet, International Theatre & Film Books in de Amsterdamse Stadsschouwburg, platenzaak Concerto in de Utrechtsestraat en Broekmans & Van Poppel in de Van Baerlestraat, naast het Concertgebouw.

SONY DSCLibretto is de eerste printuitgave van Place de l’Opera. Het operaboek kwam vorige week officieel uit en kon op een positieve respons rekenen. Libretto brengt in vier akten en een pauze het volledige operaseizoen 2014/2015 in kaart, met reportages, achtergronden en vele interviews met grote namen.

Libretto is te bestellen via www.operamagazine.nl/libretto, maar nu ook voor dezelfde prijs van € 19,95 te verkrijgen op diverse fysieke verkooppunten. Neem bijvoorbeeld rondom de premières van Gurre-Lieder (2 september) of Orfeo (3 september) bij De Nationale Opera een kijkje in de huiswinkel van Nationale Opera & Ballet of stap rond uitvoeringen in de Stadsschouwburg of het Concertgebouw binnen bij International Theatre & Film Books of Broekmans & Van Poppel. Ook in de bekende platenzaak Concerto ontbreekt Libretto niet.

Zie voor meer informatie over Libretto het artikel Place de l’Opera introduceert Libretto.

Vorig artikel

Heras-Casado: “Ik wil aan alles ruiken”

Volgend artikel

Butterfly uit haven Sydney in bioscoop

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.

1 Reactie

  1. chris Horsmeier
    3 september 2014 at 13:39

    Heel mooi het boek libretto.
    Heb gister gekocht bij de Theater en boekwinkel onder de schouwburg.
    Heb het nog niet goed gelezen even door gebladerd erg leuk ziet er ook mooi uit.