Binnenkort

Japanse operastudio treedt op in Amsterdam

Het Young Artist Program van het New National Theater uit Tokyo geeft zaterdag 12 november in samenwerking met Opera Studio Nederland een concert met aria’s en ensemblestukken uit opera’s. Het concert vindt plaats in de Doelenzaal in Amsterdam.

Opera Studio Nederland heeft sinds 2001 nauwe contacten met de studio van het New National Theater. Er zijn in de afgelopen jaren regelmatig uitwisselingen geweest. Zo hebben Nederlandse zangers in Tokyo deelgenomen aan projecten van de studio daar.

Op zaterdag 12 november zijn de Japanse operatalenten te gast in Amsterdam. Mayako Ueda, Kazuma Goto, Yousuke Takahashi, Keichii Nishimura en Taichi Yamada zullen diverse aria’s en ensembles uit opera’s opvoeren.

De jonge zangers worden muzikaal geleid door pianist Brian Masuda. Enkele zangers uit het ensemble van de Opera Studio zullen hun Japanse collega’s bijstaan.

Het concert in de Doelenzaal begint om 20.00 uur. Toegang is 17,50 euro. Kaarten zijn via info@operastudio.nl te krijgen of op de avond zelf aan de zaal. Zie ook de website van Opera Studio Nederland.

Vorig artikel

Thema-avond: hoe schrijf je een opera?

Volgend artikel

Column: Annemarie Kremer

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.