Home » Binnenkort, Nieuws

DNO vertoont Falstaff in Oosterpark

Amsterdam27 juni 2014 Geen reacties

De Nationale Opera vertoont op zaterdag 28 juni zijn productie van Falstaff op een groot scherm in het Oosterpark in Amsterdam. De vertoning begint om 19.45 uur en is gratis toegankelijk.

Scène uit Falstaff (foto: BAUS).

Scène uit Falstaff (foto: BAUS).

Onder de leus ‘Picknicken met Falstaff’ presenteert De Nationale Opera zaterdag in het Oosterpark zijn jaarlijkse ‘public viewing’ van de slotproductie van het seizoen. Voorgaande jaren kregen de parkbezoekers opera’s als Die Meistersinger von Nürnberg, Parsifal, Jevgeni Onjegin en Carmen voorgeschoteld. Nu is het de beurt aan Giuseppe Verdi’s Falstaff.

Falstaff ging op 7 juni in première en oogstte veel lof bij publiek en pers. “Alles klopt in Robert Carsens Falstaff”, klopte Place de l’Opera bijvoorbeeld.

De productie van Carsen wordt gedirigeerd door Daniele Gatti en gezongen door onder anderen Ambrogio Maestri, Massimo Cavalletti, Daniela Barcellona, Maite Beaumont, Lisette Oropesa en Fiorenza Cedolins.

De operavertoning in het Oosterpark wordt mede mogelijk gemaakt door het Holland Festival. Zie voor meer informatie de website van De Nationale Opera.

door

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.