Home » Buitenlands nieuws, Nieuws

Cahn blijft nog zes jaar bij Vlaamse Opera

Antwerpen18 oktober 2012 2 reacties

Aviel Cahn heeft voor zes jaar bijgetekend bij de Vlaamse Opera. De Raad van Bestuur van het gezelschap besloot unaniem zijn mandaat tot seizoen 2017/2018 te verlengen. Dat maakte het operahuis vandaag bekend.

Aviel Cahn.

De Zwitserse intendant Cahn trad in 2009 aan als hoofd van de Vlaamse Opera. Zijn opdracht was om een ‘jong en eigenzinnig operahuis op te bouwen’, aldus Paul Cools, de voorzitter van de Raad van Bestuur. Volgens Cools heeft Cahn dat met succes gedaan.

De komende seizoenen kan Cahn verder gaan op de ingeslagen weg, zo is de bedoeling. Cahn: ,,We hebben al een hele weg afgelegd en ik ben blij dat het publiek ons daarin zo enthousiast volgt. We zullen ons met het hele team verder blijven inzetten om van de Vlaamse Opera een huis te maken dat als referentie kan dienen op vlak van een moderne manier van opera brengen voor mensen van vandaag.”

door

2 reacties »

 • Mark-Jan zei:

  Geweldig nieuws!
  Vlaamse Opera stond vorig seizoen voor mij met stip op een.
  Wanneer zou er wat veranderen in Amsterdam?

 • .erda zei:

  Pech voor mij.
  Heb twee jaar geleden mijn abonnement opgezegd omdat ik me meer ergerde dan wel genoot van het gebodene. Wilde / zal wachten tot die meneer eindelijk weg is voor ik daar weer eens binnenstap. Leve Opera in de Cinema – de MET producties zijn een waar genot hier in Antwerpen. Goede zalen, goede klank, 1/5de van de prijs van mijn laatste ticket (abonnementsprijs !) in de opera, en vooral Genietbare Producties!

Laat uw reactie achter!

Hieronder kunt u een reactie geven op dit artikel.

Operaliefhebbers: wees aardig voor elkaar. Houd het taalgebruik netjes en blijf bij het onderwerp.