Buitenlands nieuwsNieuws

Filmpje: Villazóns stem is weer terug

Rolando Villazón heeft zijn stem weer terug. Dat heeft hij laten weten in een filmpje op zijn website. De Mexicaanse tenor is al enkele maanden uit de roulatie omdat hij een operatie aan zijn stembanden moest ondergaan.

In april laste Villazón al zijn voorstellingen voor de rest van het jaar af, omdat er een cyste op zijn stembanden gevonden was.

In juli berichtte de tenor op zijn website dat de operatie die hij moest ondergaan goed verlopen was. Beter zelfs dan verwacht.

Afgelopen week liet de Mexicaan weer van zich horen. Triomfantelijk verklaarde hij in een nieuw filmpje dat zijn stem weer terug is. Hij bewees het met een gezongen ‘ciao’.

Villazón zei de tijd te hebben genomen om zijn plannen voor 2010 te overdenken en enkele belangrijke beslissingen over zijn repertoire te nemen. Verder beloofde hij dat hij binnenkort zijn definitieve programma voor 2010 zal bekendmaken.

Zie hieronder het filmpje:

Vorig artikel

Studentenproductie Agrippina slaagt in opzet

Volgend artikel

Domingo debuteert als bariton in Berlijn

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.