Binnenkort

BosTheater huist Dialogues des Carmélites

Zangers van de Hojotoho Zangstudio van Wiebke Göetjes voeren zondag 26 augustus Les Dialogues des Carmélites op in het BosTheater in het Amsterdamse Bos. Het is voor het eerst dat het BosTheater opera huist.

Een eerdere opvoering van Les Dialogues des Carmélites, op Texel.

Het BosTheater wil in het nieuwe Kunstenplan onder meer het aantal gastoptredens in zijn openluchttheater vergroten. De uitvoering van Les Dialogues des Carmélites aanstaande zondag lijkt daarvan een eerste voorbeeld te zijn. Het theater bood immers nog niet eerder planken aan opera.

De opera van Francis Poulenc wordt uitgevoerd door zangers van de Hojotoho Zangstudio van Wiebke Göetjes, een zangeres, regisseur en vocal coach die met haar studio jonge zangers aan een beter cv wil helpen. De productie ging eind juni in première en was al op diverse locaties te zien.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk. Zie voor meer informatie de website van het BosTheater.

Vorig artikel

Podcast: De zomer van Judith van Wanroij

Volgend artikel

Heruitgave Solti-opera’s op stapel

De auteur

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman

Jordi Kooiman is journalist en muziekliefhebber. Hij richtte in januari 2009 Place de l'Opera op en leidt sindsdien het magazine.